Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/nylonn/public_html/wp/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 49

Warning: array_intersect() [function.array-intersect]: Argument #2 is not an array in /home/nylonn/public_html/wp/wp-content/plugins/wordpress-mobile-pack/frontend/sections/show-rel.php on line 54

Velkommen!

 

Denne nettsida inviterer alle som ønsker det eller som måtte ha en tilknytning til denne delen av Stavanger, å delta med historier, spørsmål og forslag, lyd og bilder slik at både du og andre opplever igjen det som var – eller det som er og som snart blir framtid for bydelen.
Vi ønsker spesielt de unge velkommen, unge som har valgt Østre bydel å bo i og som er glade for det. Disse sidene ligger på en platform som gjør det lett å skrive innlegg/kommentarer og se hva andre mener, og da er det praktisk og viktig for de lokale sakene du brenner for å se at andre er enige eller har et annet syn.

Du kan sende inn anonymt under brukernavnet ditt –
Redaksjonen stopper upassende innlegg –

Logg deg på som bruker i menyen til høyre – et sikkerhetstiltak for å unngå spam –  og bruk kommentarfeltene der de finnes.

Ditt bidrag er viktig – sett det inn!

Redaksjonen

Don't be shellfish...Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Legg igjen en kommentar

Artikler og nytt fra Nylund skole og Østre bydel i Stavanger